Nie trać komfortu zimą dzięki futrzanej wkładce w klasycznym modelu Crocs Clog

Informacja prasowa

Nie trać komfortu zimą dzięki futrzanej wkładce w klasycznym modelu Crocs Clog

Nie od dziś wiadomo, że buty Crocs to najwygodniejsze buty na świecie, jednak wiadomo też, że klasyczny model sprawdzi się jedynie w cieplejszych warunkach pogodowych.

Aby nie tracić komfortu zimą marka Crocs wyszła naprzeciw oczekiwaniom swoich klientów i klasyczny model Crocs Clog wzbogaciła o ciepłą wkładkę ze sztucznego futra tworząc Crocs Luxe Lined.
Crocs Luxe Lined

Nowy model klasycznego chodaka Crocs Luxe Lined pozwala utrzymać komfort przez cały rok. Miękka wkładka wykonana ze sztucznego futra zwiększy poczucie wygody, a obrotowy pasek wzbogacony o futrzaną wstawkę zapewni bezpiecznie dopasowanie do stopy. W zależności od potrzeb model Crocs Luxe Lined z futrzaną wstawką można nosić zarówno w domu, jak i na zewnątrz. Buty dostępne są w dwóch wariantach kolorystycznych – pudrowo-różowym oraz szarym. Dual Crocs Comfort to w praktyce podwójna podeszwa, która zapewnia uczucie miękkości przez cały dzień.
8_CROCS_LUXE_LINED.jpg
Crocs Classic Clog to model, który zna każdy. Charakteryzuje go niekończąca się wygoda w użytkowaniu, dopasowanie i minimalistyczny design. Dzięki technologii Croslite chodak dopasowuje się do stopy i daje uczucie miękkości na cały dzień. Model ten jest łatwy do czyszczenia oraz szybko schnący. Cena 289 zł. Można je kupić w sklepach stacjonarnych CROCS i na www.crocs.pl

2_CROCS_LUXE_LINED.jpg

7_CROCS_LUXE_LINED.jpg

5_CROCS_LUXE_LINED.jpg

8_CROCS_LUXE_LINED.jpg

6_CROCS_LUXE_LINED.jpg

2_CROCS_LUXE_LINED_CLOG.jpg

4_CROCS_LUXE_LINED.jpg

1_CROCS_LUXE_LINED.jpg

1_CROCS_LUXE_LINED_SLIPPER.jpg

1_CROCS_LUXE_LINED_CLOG.jpg

3_CROCS_LUXE_LINED.jpg

2_CROCS_LUXE_LINED_SLIPPER.jpg

CROCS zapewni komfort i ciepło na nadchodzącą zimę

Na zimę trzeba się porządnie przygotować. Ciepłe, nieprzemakalne i wygodne obuwie to podstawa zimowej stylizacji. Z wyjątkowymi butami marki Crocs żadna pogoda nie będzie straszna.
Kolorowy skok w deszczowy sezon

Jak nie poddać się szarej i nieprzyjemnej jesiennej aurze? Mamy na to sprawdzony sposób – kolorowe kalosze CROCS, które swoją barwą poprawią humor każdemu. Gwarantujemy, że deszczowe dni staną się o wiele bardziej zabawne dzięki tym butom.
Crocs – wejdź na wyższy poziom mody

Na pewno pamiętacie słynną kolaborację Balenciaga x Crocs – tego nie da się zapomnieć. W tym sezonie Crocs również stawia na wyższy poziom wygody proponując model Crocs Platform. Marka pragnie tym samym uczynić styl ubioru kobiet bardziej uniwersalnym, nie ingerując przy tym w poczucie komfortu. Zaczyna od wysokości podeszwy, akurat na tyle, aby poczuć lekkie uniesienie bez zmniejszenia wygody. Model Crocband Platform Clog to nic innego jak popularne chodaki Crocband w nowym wydaniu. Cechą charakterystyczną tego modelu jest platforma o wysokości 3,8 cm. Dzięki unikatowemu uniesieniu chodak nie traci nic ze swojej wygody, lecz delikatnie unosi sylwetkę bez użycia obcasów. Crocband Platform Clog stworzone są z pianki Croslite, która daje stopom poczucie miękkości przez cały dzień. To właśnie tej unikatowej piance zawdzięczamy lekkość butów Crocs. Nowe modele Crocs to przede wszystkim uniwersalność – możemy założyć je na plażę, basen, chodzić w nich po domu, zabrać je w podróż. Wszystko zależy od odpowiedniej stylizacji. Jedno jest jednak pewne, to buty idealne na tych, którzy stawiają wszystko na wygodę. Dzięki obrotowym paskom na pięcie i większemu zagłębieniu pod piętą uzyskano lepsze dopasowanie do kształtu stopy oraz stabilność.
KOLEKCJA ORSAY LISTOPAD -GRUDZIEŃ 2018

Nadchodzi świąteczny czas, a wraz z nim trendy na błysk, perły, złoto i… zwierzęce wzory!