The Zappos x Hunter Campus Tour, czyli back to study w przeciwdeszczowym wydaniu.

Informacja prasowa

Październik to czas powrotu studentów na uczelnie, dlatego Hunter w kolaboracji z marką Zappos wybiorą się w podróż po amerykańskich kampusach uniwersyteckich. Akcja ma na celu wypromowanie wspólnej kolekcji, na którą składają się m.in. buty Chelsea, model Play Boots w trzech wariantach kolorystycznych, jak również bluza Original.

materiały prasowe HUNTER

W swojej najnowszej kampanii Hunter wraz ze sklepem internetowym Zappos kierują swoją uwagę na studentów, którzy zaledwie kilka dni temu powrócili do edukacji. Obydwie marki wybiorą się w podróż po najbardziej znanych amerykańskich kampusach, właśnie po to, by powitać nowy rok uniwersytecki. Zappos Tours to wycieczki, które cieszą się dużą popularnością w Las Vegas.Na potrzeby kampanii marki stworzyły również wspólną kolekcję ubrań i akcesoriów.
W limitowanej kolekcji znaleźć można nowy model butów - Play boots – których design jest uproszczeniem klasycznego Hunter Original, zachowując najbardziej charakterystyczne elementy. Model Play Boot dostępny jest wyłącznie w trzech wariantach kolorystycznych - czerwonym, białym i czarnym.
materiały prasowe HUNTER

W kolekcji znaleźć można również model butów Chelsea w wersji męskiej oraz nieprzemakalne plecaki. Jakby tego było mało, Hunter w kolaboracji z Zappos debiutuje z nową bluzą Original, pierwszą w swoim rodzaju dla marki. Campus Tour ma na celu budowanie wizerunku zarówno marki Hunter, jak i Zappos w oczach młodych konsumentów. Uczestnicy będą mieli możliwość poznać kulturę i schemat działania brandów korzystając z informacji uzyskanych z pierwszej ręki.
O Zappos
Spółka Zappos.com specjalizuje się w działaniach e-commerce działając na amerykańskim rynku. Wyróżnikiem firmy jest to, iż preferowany kontakt z klientem to kontakt telefoniczny. Marka od początku zajmowała się sprzedażą butów, teraz są one tylko częścią asortymentu, który znaleźć można na zappos.com. Firma nigdy nie inwestowała w działania reklamowe, wierząc iż zapewnienie wyjątkowej obsługi klienta przyniesie marce porównywalną korzyść.

PROD-AW18-ORG-WRJ1078JAT-BLK-1 copy.jpg

PROD-AW18-ORG-WRJ1078JAT-HRE-1 copy.jpg