Topowy model uniwersalnych butów GANT na jesienną pogodę.

Informacja prasowa

Topowy model uniwersalnych butów GANT na jesienną pogodę.

Opublikowany

Marka GANT po raz kolejny proponuje innowacyjne rozwiązanie na jesień – buty, które swoim designem oraz praktycznością przypadną do gustu każdemu, nawet najbardziej wymagającemu klientowi. Model STORMAHAVEN nawet w swojej nazwie sugeruje już jakie jest jego przeznaczenie.

materiały prasowe GANT

Model STORMHAVEN to przede wszystkim wygoda i nieprzemakalny materiał. Wulkanizowana konstrukcja zapewnia elastyczność i poczucie komfortu.  Model wykonany z gumy gwarantuje, iż nie będą mu straszne ulewy czy nawet urwanie chmury, przetrwa wszystkie jesienne warunki pogodowe. Odblaskowa nakładka na kostce zapewni bezpieczeństwo kiedy dzień coraz szybciej będzie dobiegał końca.
Minimalistyczny design to znak charakterystyczny marki GANT. Stonowane kolory ziemi, takie jak brąz i zieleń nigdy nie wyjdą z mody, są po prostu ponadczasowe. To, co charakteryzuje model STORMHAVEN to również lekkie podwyższenie, które zapewni komfort przez cały dzień. Dodatkowo wkładka znajdująca się w środku skutecznie zniweluje wszystkie nieprzyjemnie zapachy, ponieważ jest stworzona ze specjalnej pianki regeneracyjnej. Nie można również zapomnieć o zamku, który został wyeksponowany na przodzie buta ułatwiając zakładanie i nadając mu charakteru. Buty STORMAHAVEN to model unisex dostępny w rozmiarach zarówno dla kobiet, jak i dla mężczyzn.

GANT_FW18_STORMHAVEN_VISUAL.jpg

GANT_STORMHAVEN.jpg